Omega-7 og vitamin B2 for normale slimhinner gir hjelp for tørre og såre øyne

Tørre slimhinner kan gi tørre øyne. Dette er vanlig med økende alder, og mye vanligere hos kvinner enn hos menn. Årsakene kan være mange, men ofte skyldes det nedsatt tåreproduksjon eller en økt fordamping fra øyets overflate. Resultatet blir at øynene føles tørre, såre og ofte kan de være sammenklistret og røde om morgenen.

Crystal Eye Omega inneholder vitamin B2 for normale slimhinner og syn.  Med tindvedolje og antocyaner fra blåbær kan den hjelpe deg med tørre og såre øyne.

Vitamin B2 for normale slimhinner

En tilstrekkelig inntak av vitamin B2 er viktig for at våre slimhinner skal fungere normalt.  Vitamin B2 er også viktig får et normalt syn. Den hjelper også med å beskytte proteiner og fettsyrer i øyet mot oksidasjon.  Riboflavin støtter også funksjonen av nervesystemet, som i sin tur igjen påvirker øyets helse.

I likhet med mange andre essensielle vitaminer og mineraler, kan et tilstrekkelig inntak av vitamin B2 oppnås med et balansert og variert kosthold.

Mangel på B-vitaminer stadig mer vanlig

I Norden er laktoseintoleranse og cøliaki mer og mer vanlig.  De som har cøliaki eller laktoseintoleranse må redusere inntak av hveteprodukter og melk.  Dette kan gjøre det vanskelig med å få et tilstrekkelig inntak av vitamin B2 og risikoen for en mangel kan fort oppstå.

Crystal Eye Omega er tilsatt vitamin B2, tindvedolje og blåbærekstrakt.  Sammen støtter de funksjonen av de faktorer som er viktige for helsen til øynene våre.

Antocyaniner fra blåbær

Blåbær inneholder mest antocyaner (fargepigmenter i bær).  Blåbær er en av naturens rikeste kilder til antocyaniner. De mulige helsemessige fordeler av blåbær antas å stamme spesielt fra antocyaniner.

I tillegg har hovedfokus på forskning knyttet antocyaner og blåbær vært gjort på nettopp øyets helse.

I 2015 ble et japansk studie utført hvor de så på de mulige effektene av antocyaniner fra blåbær og øyets helse. Alle de 281 deltakerne i studien hadde krevende jobber foran dataskjermer.

Deltakerne som fikk tilskudd av blåbær ble ikke så trette og såre i øynene sine, sammenlignet med de som fikk narrepiller.  De som fikk tilskudd av antocyaniner fra blåbær følte også at de hadde mindre ubehag og mindre irritasjon i øyene sine.

Crystal Eye Omega for tørre og såre øyne

Crystal Eye Omega er et kosttilskudd utviklet for å hjelpe for tørre øyne.  Den inneholder tindvedolje (sea buckthorn oil) som er rik på spesielle enumettede fettsyrer og omega-7-fettsyrer som er viktige for kroppens slimhinner, antocyaniner fra nordisk blåbærekstrakt, og vitamin B2 og vitamin E.


Liten CEO labelJa, takk!  Send meg en startpakke med 120 kapsler Crystal Eye Omega til 30 dagers forbruk til halv pris Jeg betaler kun kr. 174,50 + porto kr. 48,-.  (Anbefalt dosering er 4 kapsler de første 30 dager, deretter kun 2 kapsler per dag).

Som stamkunde mottar du to måneders bruk av Crystal Eye Omega til fast stamkundepris kr- 349,- (inkludert porto) hver andre måned.  Ordinærpris kr. 399,- + porto. Dette utgjør en pris på kun kr. 174,50/ mnd.

 

Ja, jeg ønsker å abonnere på Crystal Eye Omega og har lest betingelsene og bekrefter være over 18 år.  Som kunde mottar du to måneders bruk av Crystal Eye Omega til fast stamkundepris kr. 349,- (inkludert porto) hver andre måned.  Ordinærpris kr. 399,- + porto.  Dette utgjør en pris på kun kr. 174,50/ mnd.

Her finner du våre betingelser

Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, men du blir abonnement. Ønsker du ikke motta flere forsendelser med, gir du beskjed per telefon eller per e-post til vårt kundesenter innen 2 uker etter å ha mottatt din første prøvepakke. Vi vil så avslutte ditt abonnement. Frist for avbestilling er 14 dager etter mottatt prøvepakke og du finner opplysninger om fristen på din faktura. Tilbudet er kun gyldig 1 gang per år per person.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s